Nevoja e një ftese

open_door-e1348852447764Unë qëndroj te dera dhe trokas; nëse dikush...e hap derën, unë do të hyj tek ai.

Dieta e duhur

boy-food-choice-120118Kini në mend gjërat që janë atje lart, jo ato që janë mbi tokë.

Koleksione të çuditshme

^8CD778F55676174F5DA69DDA2242ED7813C34C31BECB9C6FF8^pimgpsh_fullsize_distrSot në programin “Zgjohu Pozitiv” kemi folur për koleksionet. Koleksionimi është diçka që pothuajse të gjithë e kemi eksperimentuar ndonjëherë. Kemi bërë, për shembull, koleksion pullash, stilolapsash, fotosh e deri te koleksione më të kushtueshme. 
 Page 71 of 82  « First  ... « 69  70  71  72  73 » ...  Last » 
X