Mos u dorëzo

dd34e32172fe0202ef287e574244e1d2_LLe të mos lodhemi duke bërë të mirën, sepse, po të mos lodhemi, do të korrim në kohën e vet.

 

Higjena e gojës

teeth-cleaningSi prind, ju keni një rol kryesor në formimin e së ardhmes së fëmijës tuaj. Kjo përfshin dhe kujdesin për shëndetin e gojës. Me ndihmën tuaj, fëmija juaj mund të ketë dhëmbë dhe gingiva të shëndetshme dhe sigurisht një buzëqeshje që do ti bëjë ata të lumtur për pjesën e mbetur të jetës së tyre.

Lutja e Nelit

n682047469_1923282_4989Duajini armiqtë tuaj... dhe lutuni per ata që ju keqtrajtojnë dhe ju përndjekin.

Shqetësimi

ShqetesimiNjë nga zakonet më shkatërrimtare që zë qeniet njerëzore, është njëkohësisht edhe aq i zakontë saqë shumë vetë e mendojnë po aq të natyrshëm, sa edhe frymën që marrin e po aq të padëmshëm sa pulitjen e syve. Ky zakon quhet shqetësim.

Fitimtar

TijeFitimtarKënga Overcomer (Fitimtar) ka të bëjë me faktin që po triumfoj, po fitoj mbi betejat e jetës sime.
 Page 70 of 76  « First  ... « 68  69  70  71  72 » ...  Last »