Ai e Di

Ai e di JeremyCampNuk ka asnjë mënyrë që dikush të mund të kuptojë, vetëm Perëndia mund të kuptojë, Ai e njeh dhe e kupton plotësisht dhimbjen dhe lëndimin tonë...

Kursimet

Gjithkush mund të kursejë, varësisht nga të ardhurat që ka!

Lodra e Tonit

Çdo i krishterë është një gjymtyrë e trupit të Krishtit dhe duhet të ndajë me të tjerët gëzimet dhe hidhërimet.

Besimi mposht frikën!

besimi me i madh se frikaA jeni ndjerë ndonjëherë sikur endeshit të vetëm në errësirë, duke mos ditur se çfarë ju priste në hije, apo nëse drita do të shkëlqente sërish?

Ji Ti Ylli i Shfaqjes Sime

Ji ti ylli i shfaqjes simeKush është Ylli I shfaqjes Tende? Pavarësisht se kush je, pavarësisht se çfarë ke bërë, ti ke një jetë, dhe ti mund të vendosësh nëse kjo jetë do të jetë e jotja, apo nëse do t’ia japësh atë Perëndisë dhe të lejosh që ai të bëjë gjëra madhështore të cilat ti as që mund ti imagjinosh.
 Page 63 of 70  « First  ... « 61  62  63  64  65 » ...  Last »