Lajmi Fundit
prev next

Sot nis procesi mësimor edhe në të gjitha shkollat e Kosovës. vendimin e ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, për fillimin e vitit të ri shkollor 2020/21 në kushte pandemie, ora e parë e mësimit, në të gjitha shkollat e Kosovës, ju kushtua  informimit dhe vetëdijesimit të nxënësve lidhur me pandeminë COVID-19. Të gjithë nxënësit jan të detyruar të bartin maska dhe janë shpërndarë rreth një gjysmë milioni maska në shkollat e Kosovës.

Rama dhe Meta, urime për nxënësit dhe mësuesit
Besa Shahini: Jemi kujdesur të nisim një vit të mbarë

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X