Lajmi Fundit
prev next

Ambasada shqiptare në Athinë është hapur ditën e sotme pas mbas dezinfektimit dhe marrjen e masave shtesë për përhapjen e Covid-19. Ambasada u mbyll dje pasi një punonjës i  kësaj rezultoi pozitiv. I gjithë stafi iu nënshtruan kryerjes së testeve dhe fatmirësisht rezultuan negativë. Ambasada u dezinfektua dhe  u morën masa sigurie shtesë për personelin dhe izolimin e ambienteve.

Nuk kalon në kuvend, Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike
21 të arrestuar në Itali, për trafik droge

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X