Kemi pasur kënaqësinë të kemi të ftuar në studion e Zgjohu Pozitiv, Blerdi Agën, një mik të radios dhe dëgjues  të  rregullt të programeve tona. Blerdi jeton prej  shumë  vitesh në Itali, ai dhe familja e tij janë larguar që kur ishte vetëm një fëmijë.  Ky udhëtim në Shqipëri për festën e Krishtlindjes, bëri që po ashtu Blerdi të njihej nga afër me ambientet  e  Media 7 dhe stafit që punon këtu.

Teksa flisnim me të, ne vendosëm ta sjellim përvojën e tij me anë të një interviste.  Do të dëgjoni se si është për një fëmijë të ndërrojë shtëpinë dhe vendin e tij, si është përshtatur, kur është njohur me Zotin e të gjitha ndryshimet e  mëdha  që ndodhën në jetën e tij, pasi i dorëzoi jetën plotësisht Perëndisë. E veç kësaj Blerdi na flet për mënyrën se si festohet Krishtlindja në Itali dhe traditat që shoqërojnë këtë festë dhe se përse ai e do kaq shumë Shqipërinë, ushqimin që gjendet këtu dhe traditat e vendit tonë.  Na ndiqni.

 

16 Ditët e Aktivizmit Kundër Dhunës ndaj grave

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X