Lajmi Fundit
prev next

I dërguari special i SHBA, Richard Grenell, ka thënë se Presidenti Donald Trump mund ta vizitojë shumë shpejt Kosovën dhe rajonin. Megjithatë Grenell shton se ende nuk është vendosur ndonjë datë. ”Presidenti Trump ka thënë se mezi pret të vijë në vizitë, Ende nuk kemi datë apo detaje, por tashmë e kemi tejkaluar pengesën e parë, pra që Shtëpia e Bardhë zyrtarisht pajtohen me një gjë të tillë”, ka thënë Grenell. Ndërsa ka folur për një radio serbe në Chicago, Richard Grenell, thotë se SHBA nuk dëshiron të ndërhyjë në zgjidhjen e problemeve mes Prishtinës e Beogradit zyrtar, pasi dy vendet duhet t’i zgjidhin vet ato.

 

 

Manastirlliu: Po përgatitemi me kapacitete të shtuara
Emiratet e Bashkuara arabe miratojnë vaksinën

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X