“Warrior”

“Jam një luftëtar i gjunjëzuar,

që thërras në emrin e atij që është fitimtar.”

Steven Curtis Chapman ka publikuar një këngë të re të titulluar ‘Warrior’ (Luftëtar) e cila është kolona zanore e filmit “Dhoma e Luftës.” Ky film zbulon fuqinë që lutja mund të ketë në martesa, prindërim, karrierë, miqësi dhe në cdo fushë të jetës sonë. Kolona zanore e filmit përcjell emocionin e filmit duke përforcuar mesazhin e tij.

Shikoni klipin e kësaj kënge shoqëruar me fragmente nga filmi, ‘Dhoma e Luftës’.

Si ka mundësi
E pa treguar

Komente

Momentalisht nuk ka komente për këtë program. Ke nderin të jesh komentuesi ynë i parë. Faleminderit!

Ju lutem, na shkruani nëse ky program ju ka ndihmuar.

* Adresa Jote e e-mailit do të mbahet sekret.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>