Peyton Manning

peyton-manning-broncos-hdPeyton Manning është lojtari më i mirë i të gjitha kohërave në ligën e futbollit amerikan. Ai ka fituar 5 herë titullin “Lojtari më i mirë i ligës. Pak ditë më parë, ekipi i tij Denver Broncos, u shpall kapmion i Ligës Kombëtare të Futbollit duke mposhtur në finale Carolina Panthers me rezultatin 10-24 në favor të Denver.

Kujtimet më të bukura

downloadJeni më i vjetër se 30? Ju tashmë i keni krijuar kujtimet më të bukura të jetës! Gjatë kohës kur njerëzit janë 30 vjeç, ata tashmë i kanë krijuar kujtimet më të bukura të jetës së tyre, thonë studimet e fundit nga revista “Memory”.

3 Menyra per te perballuar te Henen

12688197_10153907854808839_6305631955361532621_nKush nga ju e ka qejf të Hënën? Të gjithë çohemi me përtesë nga shtrati në mëngjes, sidomos kur është ditë e Hënë. Të Hënat mund të jenë një pengesë nëse nuk i merrni me pozitivitet . Flasim pak për tri mënyra që mund të na i bëjnë të Hënat argëtuese.

Mëngjes energjik

a64aa7fcdbee4789e982f9f0c3ec7bMëngjesi është pjesa më e rëndësishme e ditës. Sapo hap sytë dhe fillon merr ritmin e ditës, përpiqesh që të bësh ato gjëra që janë më të rëndësishme, pa filluar të të shterojnë energjitë. Studioues të ndryshëm kanë dalë në përfundimin se 3 orët e para pas zgjimit nga gjumi janë më prduktivet, ndaj sigurohuni që në këto orë të përfundoni sa më shumë punë.

Të jemi të përpiktë

12654688_10153892783353839_7345636163278035635_nPër disa persona të vonuarit në orar duket gati si të jetë një karakteristikë e lindur, por në fakt nuk është kështu. Mjafton që t'i japësh përparësinë e duhur detyrave dhe punëve të ditës dhe sidomos të ndjekësh dhe zbatosh rregullat e mëposhtëme dhe do të kesh kënaqësinë e të qënurit i përpiktë.

Heronj të besimit

moriah-petersSa e vështirë është sot që të ruajmë parime të shëndetshme Biblike. Më e vështirë akoma bëhet kur përballë ke njerez që mendojnë se parimet e tua, janë "jashtë mode". Megjithatë përballë gjithë kritikave, kërcënimeve dhe kundërshtimeve, ka njerez që i ruajnë me fanatizëm parimet Biblike.

Besimi i heshtur i LeBron James

lebron-james-smilingKa vetëm një djalë në botë që kur Ai të kthehet përsëri,  gjithçka do të jetë në rregull, dhe ky është Jezu Krishti . Përveç atij , nuk mund të ketë asnjë tjetër në pankinë që mund ti rregullojë gjërat.”

Për të pasur një miqësi jetëgjatë…

12400748_10153846484613839_6076388037739262227_nSot, teknologjia moderne na jep mundësi të kemi qindra e madje mijëra "miq" në rrjetet sociale thjesht duke shtuar emrat e tyre në listën tonë të kontakteve në kompjuter. Dhe nëse duam t’i japim fund ndonjërës prej këtyre "miqësive", mjafton të fshijmë emrin e personit nga lista. Por, shumë njerëz nuk arrijnë të gjejnë miq të vërtetë.

Telefonat

40414Çdo ditë e më shumë, njerëzit po harrojnë të shijojnë jetën e tyre reale duke u mpleksur me atë virtualen, e cila u ofrohet nga telefonat, apo çdolloj tjetër teknologjie e ngjashme. Sigurisht që kjo është një gjë negative, e cila duhet luftuar me të vërtetë. Ndaj nëse mendoni se jeni të varur konkretisht ndaj telefonit ju ftojmë të lexoni këshillat e mëposhtme  

Një ditë pa makina

Mary+Kate+s+Romantic+Bike+Ride+FzA7zDYt8f3lSot shënohet  Dita Ndërkombëtare pa Makina, e cila synon sensibilizimin e njerëzve që të shmangin të paktën për një ditë makinat e tyre, të cilat emetojnë lëndë të dëmshme për organizmin dhe si një përpjekje për të kontribuar në mbrojtje të mjedisit.
 Page 6 of 8  « First  ... « 4  5  6  7  8 »