Lajmi Fundit
prev next

E pa treguar

EPaTreguar MatthewWestShpresa ime është që kjo këngë bashkë me historitë të jenë një zë pozitiv që sjell më shumë kuptim për vlerën e jetës dhe shpresën që çdo fëmijë duhet të ketë për një të ardhme.

Jo më skllav

J&M+home+page+banner Ne nuk jemi më skllevër por jemi bij dhe bijat e Atit dhe kjo këngë sot më shumë se kurrë na bën të reflektojmë thellë brenda vetes.

Gëzimin e Zotit kam forcë

Rend-Collective-4Ata besojnë se duke zgjedhur gëzimin në Zotin pavarësisht rrethanave, do të gjejnë forcën për të qëndruar në këmbë dhe në ditën më të vështirë.

Thjesht një Krishtlindje tjetër

laura-storyPër shumë persona Krishtlindja mund të jetë kthyer në një stinë monotone, ku nuk ka aspak gëzim, madje përkundrazi ka dhe më shumë stres se gjatë gjithë vitit. Ndoshta kjo mund të jetë thjesht një tjetër Krishtlindje. 25 Dhjetori i kalendarit do të shënojë një ditë pushimi, por rrëmuja që e paraprin është e madhe.

Noel – Krishtlindje

Adore_Christmas_Songs_of_Worship_2_largeMuzika e Krishtlindjes ka misionin jo vetëm që të na përcjellë atmosferën e melodive të dashura por dhe mesazhin jetëndryshues të kësaj stine. Këtë mision e vazhdon dhe një drejtues adhurimi i mirënjohur si Chris Tomlin, i cili ka publikuar albumin e tij të dytë me muzikë për Krishtlindje të titulluar, “Adore.”

HIRI GJITHNJË FITON

Hiri gjithnje fiton"Shpresoj që këto histori t’ju kujtojnë se hiri mund të fitojë në jetën tuaj. Bibla thotë që Perëndia nuk e dërgoi birin e tij në botë që ta dënojë botën, por që bota të shpëtohet me anë të tij. Ne nuk kemi pse të jemi të dënuar, ne jemi çliruar. Ti je një krijesë e re dhe një dëshmi e gjallë se hiri fiton çdo herë.”  - Matthew West

Po kërkon një mrekulli?

E vërteta është se jetojmë në një kohë vërtetë sfiduese. Por problemi ynë më i madh nuk është prania e errësirës por mungesa e dritës. - Natalie Grant

A po jeton artin e festimit?

Ti gezimiFillova të kërceja dhe të vrapoja në fusha, duke qeshur dhe duke qarë me një gëzim të sinqertë e të pastër. Kjo ishte shija ime e parë e artit të festimit. - Garret Gilkeson

Kush është më i madh?

MercyMeNëse ka ndonjë këngë që përfaqëson më së miri nga ana muzikore dhe shpirtërore periudhën që po përjetojmë ajo është kënga ‘Greater’(Më i madh).- Bart Millard
 Page 7 of 9  « First  ... « 5  6  7  8  9 »
X