Është koha për një ndryshim

A ke dëgjuar ndokënd të thotë, “ Diçka duhet të ndryshojë!” Ndoshta e ke thënë këtë  edhe vetë. Është e thjeshtë që të ndihesh kështu kur jeta  bëhet stresuese dhe je shumë  i ngarkuar- si në rastin kur axhenda është plot dhe...

Falas keni marrë, falas jepni

Por a nuk është e habitshme, sesa shumë  falje ne marrim prej Zotit dhe sërish ne dëshirojmë që të japim shumë pak falje për të tjerët?  Ne e pranojmë mëshirën falas e sërish është surprizuese se sa të ashpër, të prerë dhe pa mëshirë mund të sillemi ne kundrejt të tjerëve...

Dashuria ndryshon gjithçka

Ecja në dashuri nuk vjen thjesht apo pa sakrifica personale. Sa herë që ne zgjedhim të duam dikë, kjo do të na kushtojë diçka- kohë, para,  përpjekje.  Kjo është arsyeja se përse  na është thënë që të bëjmë mirë llogaritë përpara se të ndërmarrim një përkushtim...

40 vjet shërbesë: Shijoje Jetën me Joyce Meyer (vazhdim)

Dejv  dhe Xhois e kanë parë Zotin që të përdorë shërbesën e tyre për të sjellë ndihmë dhe  për të shëruar me miliona njerëz, duke  përfshirë këtu edhe misione që ata kanë ndërmarrë  aty ku njerëzit kanë nevojë, misione  që janë zgjeruar në të gjithë  globin.  Për një moment ata  ndalojnë për të rikujtuar  momentet kyçe të kësaj shërbese,  që i shohim në vazhdimin e kësaj interviste...

Dave dhe Joyce festojnë 40 vjetorin e shërbesës së tyre.

Në vitin 1976,  Zoti i foli  zemrës së Xhoisit duke i thënë   se ajo do të kishte një “shërbesë të gjerë për të mësuar të tjerët”, por ajo vetëm mund të imagjinonte se çfarë do të ndodhte  në katër dekadat e ardhshme...
 Page 2 of 2 « 1  2 
X