Më të shëndetshëm!

Pyetjet  që pjesa më e madhe e njerëzve bëjnë janë “ Përse humbas kaq shumë kohë?”, “Si më iku dita kaq shpejt sot?” A e keni shumë të vështirë që të lini një takim me...

Peshkimi

Jemi mësuar që të shohim njerëz që peshkojnë për të siguruar të ardhura për veten dhe familjen e tyre, por kohët e fundit shohim  se ka filluar një tendencë  peshkimi vetëm për pasion dhe për t’u kënaqur. Do të ishte bukur që...

Financat

Për shumë njerëz, gjendja aktuale ekonomike ka sjellë shumë vështirësi. Tregu i shitjeve të shtëpive ka rënë, disa biznese janë mbyllur, çmimi i naftës  dhe i ushqimeve janë çmime deri diku të larta për standartin tonë të jetesës.  Shumë njerëz janë në sfidë...

Shtëpia e lumtur

Shtëpia jonë është vendi ku ne pushojmë, ku rigjenerojmë forcat tona dhe ku krijojmë kujtimet më të lumtura. Pavarësisht nëse jeni me qera, apo keni një pronë që është e juaja, apo  nëse po planifikoni ta rinovoni  ambientin ku qëndroni, ja tek janë disa nga gjërat...

6 ushqime që ndihmojnë në detoksifikimin e trupit

Nëse doni që trupi juaj të rigjenerohet dhe të detoksifikohet atëherë duhet të vendosni që të hani ushqim që është pak i gatuar.  Të zgjedhësh të hash ushqimet ashtu siç janë në gjendjen e tyre natyrale si p.sh. frutat apo arrat në  mëngjes në vend të një mëngjesi me shumë kalori...

6 mënyra për t’u ndjerë mirë me veten tuaj

Raymond Chandler, novelisti amerikan ka thënë se “ Nuk ka kurth më të vështirë sesa kurthi që  ngre për veten tënde. Në fjalë të tjera, ne mund të jemi armiqtë më të fortë të vetvetes.  Për shumë prej nesh, kritiku ynë i brendshëm është shumë i ashpër...

Si të veprosh kur fëmija yt është në ankth

Të gjithë ne kemi momente  ku na kap ankthi, disa prej nesh i kanë edhe më të shpeshta këto momente.  Por a mund të ndodhë kjo edhe tek fëmijët tanë? Ankthi është një pjesë normale  kur rritesh, por nëse është në një gjendje intensive dhe të vazhdueshme patjetër që është e....

10 mënyra se si të largohemi nga stresi i punës

A mos po e kalon të gjithë jetën tënde në punë? Nëse punon 6 ditë të javës me nga 12 orë në ditë,  je duke jetuar vetëm punën.  Pushimi, mirëqenia, kënaqësia dhe reduktimi i stresit  janë  pjesë thelbësore e rutinës së produktivitetit.Le të shohim disa mënyra sesi të largojmë stresin që vjen nga puna...

5 mënyra për të menaxhuar stresin dhe për të rritur paqen brenda teje

A je vazhdimisht i ngarkuar?  I mbilodhur?  I  stresuar?   A janë këto fjalët që e përshkruajnë  mënyrën sesi ndiheni për jetën?  Nëse është kështu,  duhet të dini se nuk jeni vetëm.  Dhe me ndihmën e Zotit mund të ndryshosh perspektivën dhe ta kalosh situatën tënde.  Nuk ka rëndësi se çfarë po ndodh me ty, ti mund të kesh një jetë në Krishtin të mbushur me paqe dhe gëzim...

Benefitet shëndetësore të vajit të kokosit.

Është konsideruar si një farmaci e vogël në shtëpi.  Vaji i kokosit ka shumë benefite shëndetësore, si për shembull kujdesi ndaj lëkurës, kujdesi ndaj flokëve,  përmirësimi i tretjes dhe rrit imunitetin përkundër  infeksioneve dhe sëmundjeve.  Ky vaj nuk përdoret vetëm  në vendet tropikale, ku plantacionet me vaj kokosi janë të bollshme , por ai përdoret gjerësisht në të gjithë botën...
 Page 17 of 22  « First  ... « 15  16  17  18  19 » ...  Last » 
X