Nënat që janë në punë

momsËshtë e vështirë që të përmbushni rolin tuaj si mama,ndërkohë që jeni në një marrëdhënie pune. Kjo shpeshherë mund të jetë rraskapitëse. Por me pak planifikim dhe...

Dita e babait

Në vitin 19 Qershor  1910, u festua për herë të parë dita e babait, në Spokane, Washington...

Përqëndrimi

Nuk ka dyshim që me kalimin e moshës, trupi ynë plaket dhe funksionet që dikur kryheshin lehtësisht tanimë hasin vështirësi. Lajmi i mirë është se mund të rrisim mundësitë për të pasur një mendje të shëndetshme nëse ...

Komunikimi ndërkulturor

E kujt nuk i pëlqen të udhëtojë?  E megjithatë sa herë që të udhëtoni jashtë vendit,është mirë që të përgatisni veten tuaj për kulturën  me të cilin do të përballeni në vendin ku do të shkoni, e sidomos për gjërat në lidhje me ushqimin, pijet, apo taksitë.

Të shkruash një kartolinë

Nëse  e mendon, kartolina në vetvete është vetëm një copë  e hollë kartoni ,  e krijuar me qëllimin për të shkruar gjëra jo shumë të gjata. Ka edhe raste kur kartolinat krijohen prej drurit të hollë.  Nëse shkruajmë një kartolinë, e dimë se...

Më të shëndetshëm!

Pyetjet  që pjesa më e madhe e njerëzve bëjnë janë “ Përse humbas kaq shumë kohë?”, “Si më iku dita kaq shpejt sot?” A e keni shumë të vështirë që të lini një takim me...

Peshkimi

Jemi mësuar që të shohim njerëz që peshkojnë për të siguruar të ardhura për veten dhe familjen e tyre, por kohët e fundit shohim  se ka filluar një tendencë  peshkimi vetëm për pasion dhe për t’u kënaqur. Do të ishte bukur që...

Financat

Për shumë njerëz, gjendja aktuale ekonomike ka sjellë shumë vështirësi. Tregu i shitjeve të shtëpive ka rënë, disa biznese janë mbyllur, çmimi i naftës  dhe i ushqimeve janë çmime deri diku të larta për standartin tonë të jetesës.  Shumë njerëz janë në sfidë...

Shtëpia e lumtur

Shtëpia jonë është vendi ku ne pushojmë, ku rigjenerojmë forcat tona dhe ku krijojmë kujtimet më të lumtura. Pavarësisht nëse jeni me qera, apo keni një pronë që është e juaja, apo  nëse po planifikoni ta rinovoni  ambientin ku qëndroni, ja tek janë disa nga gjërat...

6 ushqime që ndihmojnë në detoksifikimin e trupit

Nëse doni që trupi juaj të rigjenerohet dhe të detoksifikohet atëherë duhet të vendosni që të hani ushqim që është pak i gatuar.  Të zgjedhësh të hash ushqimet ashtu siç janë në gjendjen e tyre natyrale si p.sh. frutat apo arrat në  mëngjes në vend të një mëngjesi me shumë kalori...
 Page 14 of 19  « First  ... « 12  13  14  15  16 » ...  Last » 
X