Last 30 Posts.

 1. Po nëse do ta konsideronim mëkatin si Covid-19?
 2. Qëndrimi është i rëndësishëm | Guidelines Ministries 
 3. Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash
 4. Lavdi Perëndisë që është e premte | Pashka 2020
 5. Këmbe të papastra | Laura MacCorkle | Pashka 2020
 6. Ringjallja e Jezus Krishtit | Pashka 2020
 7. Çfarë është Pashka në të vërtetë | Pashka 2020
 8. Vargje biblike për të luftuar frikën nga koronavirusi
 9. Ku është Jezusi në COVID-19?
 10. Një ditë për lutje dhe agjërim | E shtunë, 4 Prill
 11. Kujtohu për të afërmin tënd
 12. I Still Believe (2020)
 13. Çfarë po i thotë Zoti botës përmes Coronavirusit?                                                                                   
 14. Pandemia – Një film mbi koronavirusin nga Ray Comfort
 15. Pandemia e koronavirusit mund të jetë për të mirën tonë
 16. Në postë mbërriti një letër nga koronavirus
 17. Coronavirusi: Një këndvështrim praktik dhe biblik
 18. Kujtohu përse shpresojmë
 19. Një reagim i arsyeshëm ndaj koronavirusit
 20. Nëse ke të afërm të moshuar, lexo këtë artikull.
 21. Thirrje për lutje nga Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë
 22. Të punosh nga shtëpia pa e ndjerë vetminë
 23. Koronavirus infekton lagjen tënde – çfarë të bësh?
 24. Rachel Jupin – Mësuesja që i dëgjonte nxënësit e saj…
 25. Gjëra që duhet të dimë sa jemi të rinj
 26. Lavdërim vs Qortim – Lavdërimi përmirëson sjelljen
 27. 5 mite mbi studimin e Biblës
 28. Një tërmet me magnitudë 6.8 godet Turqinë Lindore
 29. 3 gjëra që një mësues do donte që prindërit të dinin
 30. Kë të mbaj pranë?
X