Programe në Radio 7

Këto janë programet më të ndjekura në Radio 7. Tani mund t’i dëgjosh në web
Shiko të gjitha

Postimet e Fundit

Ti po më dëgjon, por a e ke mendjen tek ajo që po them?

Ti po më dëgjon, por a e ke mendjen tek ajo që po them?

Bota jonë është e mbushur me tinguj. Ne dëgjojmë, njohim dhe largojmë shumicën e tyre në mënyrë automatike. Fatkeqësisht e bëjmë këtë gjë dhe me njëri tjetrin. Shumë nga ne e dinë se si është të flasësh, por kanë ndjesinë se nuk dëgjohen. Kjo të mundon apo jo? Ti pyet, “A po me dëgjon” Ndjesia që pë...Lexo më shumë
Ushtrimet fizike

Ushtrimet fizike

Në programin Weekend kemi folur për aktivitetet fizike të cilat të gjithë mund t'i kryejmë, mjafton të kemi vullnet dhe pak kohë të lirë. Të mirat shëndetsore që vijnë nga ushtrimet e rregullta dhe aktiviteti fizik vështirë se mund të injorohen. Dhe këto të mira bëhen tuajat pavarësisht moshës, gjin...Lexo më shumë
Këshillimi

Këshillimi

A të kërkojnë njerëzit vazhdimisht këshilla? A të mungon ndonjëherë besimi se këshilla që po u jep është më e mira e mundshme? Si mund të jesh i përgatitur kur Perëndia të udhëzon për të ndihmuar dikë që është në nevojë? Kurrë mos shko kundër Fjalës së Perëndisë, edhe nëse kjo nënkupton refuzimin ng...Lexo më shumë

Meditime Çelësa për fëmijë

Dy tenda

Dy tenda

Lexo: Filipianëve 4:11-13 “Sa do të doja që ashtu si babit tënd edhe babit tim t’i pëlqente kampingu,” iu ankua Sonja shoqes së saj, Betit. Beti pa mobiliet e bukura të shtëpisë së Sonjës dhe tha: “Epo, unë do të doja të kisha gjëra kaq të këndshme si ti, por ne nuk kemi shumë para.”. Vajzat v...Lexo më shumë
Lodra e Tonit

Lodra e Tonit

Lexo: 1 Korintasve 12:12-26 Toni shtriu krahët, gogësiu dhe e fiku alarmin. Për disa minuta luftoi me veten. Një zë në kokë i thoshte: “Ngrihu. Është ora të shkosh në shkollën e së dielës.” Një zë tjetër i thoshte: “Lëre sot. Shokët e tu nuk do të shkojnë. Fli edhe pak më shumë.” Në fund, zëri i ...Lexo më shumë
Shiko të gjitha

Postime në Facebook

Frekuencat Radio 7

frekuencat 3

Librat e fundit

Rreth nesh

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

shiko më shumë
http://radio-7.net/wp-content/uploads/2012/12/woh-cover-2-meditime.pnghttp://radio-7.net/wp-content/uploads/2012/12/woh-cover-3-meditime.png
Momentalisht nuk ka evente.

Postime të fundit.

Shiko
Artistët tanë

Shiko të gjithë
http://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/04/Cover-Album-Kari.jpg

Kari Jobe

Ajo thotë se çmimi më i madh që mund të merrte ndonjëherë është mundësia për të treguar Krishtin: “Nuk e shoh veten më ndryshe, nga koha kur isha 13 vjeç, thjesht si një drejtuese adhurimi. Ndonjëherë kur hap sytë shikoj që më shumë njerëz janë duke adhuruar Zotin me mua.”.

Adhurim
http://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/04/Cover-Album-Casting-Crown.jpg

Casting Crowns

Casting Crowns do të vazhdojnë të jenë një grup që nxit dhe sfidon për sa kohë do të ndjekin misionin e tyre si ditën e parë që u ngjitën në skenë. “Gjithçka që bëjmë frymëzohet nga besimi që kemi tek Jezusi, nga kisha jonë lokale dhe nga njerëzit mahnitës që takojmë në rrugën tonë. Ndihemi të nderuar që muzika jonë të njihet në këtë nivel.”- thotë Mark Hall i Casting Crowns.

Pop-Rock